Ultreïa - háttérkép

Ultreïa

2021. június 1. (1 hete 5 napja)

Olivier De Rop

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 1. (1 hete 5 napja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Olivier De Rop

Kiadó: Olivier De Rop

Platform: PC

Leírás:

Nymo, egy kis robot, zarándokká válik, és nekivág a vad világnak, hogy megértse az élet és a halál értelmét.

Az Ultreïa egy olyan misztikus világ, amelyet robotok népesítenek be. A táj felszíne alatt barlangok húzódnak, melyeket sötétségben élő, hatalmas lények laknak. Nymo-t az utazása a St-Troy hegy nagy és fantáziadús városán keresztül az űrbe és azon túlra is elviszi. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.