Twogether: Project Indigos

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. november 23. (2 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Platformer, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A PlayStation Talents Gamescamp program részét képező videojáték. A "PSTalents Awards 2018" legjobb művészeti díjának nyertese.


Rafi és Sam két gyerek, akiket a Hexacells kutatóintézetben tartanak fogva, egy sötét helyen, ahol természetfeletti képességekkel rendelkező gyerekeket rabolnak el, hogy teszteljék képességeiket. Rafinak és Samnek valahogy sikerül kiszabadulnia, és megpróbálnak minél messzebb kerülni a Hexacells-től. Együtt kell majd működniük, hogy leküzdjék a nehéz akadályokat, hogy útközben megtanulják a barátság igazi értékét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.