Twilight Oracle

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. január 30. (3 hónapja 2 hete)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cosmic Void

Kiadó: Cosmic Void

Platform: Windows/DOS, Mac OS, SteamOS/Linux

Leírás:

Utazz egy különös világba, hogy megkeresd a mesebeli jósnőt ebben a humoros fantasy point & click kalandjátékban. Játssz Leo, a víz alatti légzés képességével rendelkező diák szerepében, és fedezz fel egy lakatlan szigetet, egy idegen óceánt és annak mélyét, hogy végül fényt deríts iskolád sötét múltjára.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.