Tourist Trap

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 15. (2 hete 22 perce)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Tragico Media

Kiadó: Tragico Media

Platform: Windows/DOS, Xbox Series X/S

Leírás:

A kétfős indie csapat első játékában, egy kézzel rajzolt, hagyományos, de kissé debil és szüreális kalandban egy képzeletbeli dél-amerikai városkába, Santa Ballena-ba látogathatunk el, ami a turizmusáról ismeretes. Meg szörnyen setét titkokról. Lucassal, az idegenvezető sráccal fogunk itt mindenféle mókába keveredni, hogy aztán a mi dolgunk legyen a rejtélyek felgönyölítése is a jó 3 órás alkotásban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.