TOHU

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. november 24. (3 éve 7 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ez a szépséges, kézzel-rajzolt, point and click kalandjáték, néhány igen különös, ámde fantasztikus "halas" bolygókon játszódik. Ebben a világban él egy kislány és az ő mechanikus alter-egója, Cubus, akik között váltogatva kell a játékosnak különböző fejtörőket és problémákat megoldania. Problémákból pedig van bőven, mert a lány világát egy ismeretlen, gonosz, kis manó próbálja tönkretenni.

A játék zenéjét a neves Christopher Larkin szerezte.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

TOHU – 7 perces gameplay videót mutattak be a fejlesztők
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 16.)

TOHU – 7 perces gameplay videót mutattak be a fejlesztők

A Fireart Games fejlesztőcsapata egy igencsak szemet gyönyörködtető, kézzel-rajzolt kalandjátékon ügyködik.