The Witness

9.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. január 26. (8 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Thekla, Inc.

Kiadó: Thekla, Inc.

Platform: Mac OS, Windows/DOS, PlayStation 4

Leírás:

A The Witness egy olyan egyjátékos játék, amelyben több mint 500 fejtörő vár egy teljesen nyitott, több tucat helyszínt magában foglaló világban. A játék egyenrangú partnerként kezeli a játékosokat, és mentes bármilyen felesleges időhúzástól. Minden egyes feladványa valami ötletes újdonsággal szolgál. Éppen ezért nincs benne két azonos fejtörő.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 35

9.5/10 - "A" logikai játék
2022. szeptember. 13.

6 év után ismét elmerültem a Witness világában, és a véleményem egy fikarcnyit sem változott: ez a program valami zseniális! Már eleve az nem semmi, amit ebből a paneles logikai feladatokból kihozott a készítő, mellette pedig annyi felfedezni való van, hogy csak na, és most nem csak a környezetes feladatokról beszélek. Ha például megfelelő helyre állsz és a megfelelő helyre nézel, két egymástól távoli dolog hirtelen megelevenít valamit. Egyszerűen minden a helyén van, és bámulatos az a precízség, ahogy a sziget életre kel! Talán a hangokkal kapcsolatos rejtvények állnak egyedül távol tőlem, de ez inkább csak ízlés kérdése.


Az első végigjátszásnál a környezetes rejtvényekre sem gyúrtam rá (talán elég sokáig tartott, mire felfedeztem… vicces amúgy, hogy ezeket teljesen ki lehet akár hagyni, mindössze egy helyen találtam rá utalást, hogy ezek léteznek :)), most azért próbálkozgatok jobban, de abból is hiányzik még majdnem 100 :D Ez is mekkora ötlet amúgy! Apropó, nem véletlenül beszélek konkrétumok nélkül, hadd maradjon meg az élmény!


Mindenkinek ajánlom, aki szeret gondolkodni. Számomra ez a logikai játékok egyik csúcsteljesítménye!

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.