The Witness

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. január 26. (6 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Thekla, Inc.

Kiadó: Thekla, Inc.

Platform: Mac OS, PC, PlayStation 4

Leírás:

A The Witness egy olyan egyjátékos játék, amelyben több mint 500 fejtörő vár egy teljesen nyitott, több tucat helyszínt magában foglaló világban. A játék egyenrangú partnerként kezeli a játékosokat, és mentes bármilyen felesleges időhúzástól. Minden egyes feladványa valami ötletes újdonsággal szolgál. Éppen ezért nincs benne két azonos fejtörő.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.