The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries

4
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. február 23. (8 éve 4 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Interaktív film, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Ez a második és harmadik évad között kiadott minisorozat az ikonikus és kőkemény Michonne életének egy szakaszát mutatja be, pontosabban a #126 és #139 képregény részek közötti időszakot. A történet során megtudjuk, hogy mi okból hagyta ott Ricket, Ezekielt és a csapat többi tagját, és végül mi okból tért vissza hozzájuk.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

4/10 - A Telltale addig húzza a zombikról a bőrt, míg vissza nem harapnak.
2017. november. 12.
Több mint hétezer betű lekörmölése után eljutottunk oda, hogy félve teszem fel a kérdést, kinek ajánlható a The Walking Dead: Michone? A képregény és a filmsorozat rajongóinak mindenképpen még akkor is, ha érdemlegesen csak minimálisan tesz hozzá a kardozó menyecske legendájához. Ellenben, aki lejátszotta a legelső WD évadot, végigszenvedte a másodikat, az mindenképpen kerülje messze a 3 epizódos miniévadot. Az idegesítő QTE, az ellentmondásos sztori és az alig háromórás játékidő miatt nem ez a Telltale legjobb interaktív poligonfilmje, az tuti (az a Tales from the Borderlands). Ez sajnos csak 4 pontosra sikeredett most!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Telltale hírek
Hír
6 éve 8 hónapja (2017. november 8.)

Telltale hírek

Nem a legjobb hírek érkeznek a Telltale háza tájáról. Az új CEO jelentős változásokat szeretne, de emellett a WD sorozat&nbsp;felújított változata is érkezik.

The Walking Dead: Michonne
Teszt
8 éve 2 hónapja (2016. május 9.)

The Walking Dead: Michonne

Négy évvel azután, hogy a Telltale megirigyelte a Quantic-kalandok sikerét és átállt a nem-játékok gyártására, még mindig próbálja csiszolni a védjegyévé vált s...