The Sundew

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 14. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: 2054

Kiadó: 2054

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

A játék főhőse Anna Isobe, egy cyborg zsaru. A Sundew egy disztópikus világot tár elénk, amelyben az eleinte a jók oldalán álló törvénytisztelő rendőrnő sorozatos döntések és furcsa események hatására változtatja meg a saját sorsát. Cyberpunk közeg, egy összeesküvésekkel teli nyomorgó világban, klasszikus point 'n click stílusban, pixelgrafikával.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Sundew - újabb pixelkaland a láthatáron
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. január 29.)

The Sundew - újabb pixelkaland a láthatáron

Shibukawa egykor virágzó japán város volt, 2054-re azonban (minő meglepetés) közel élhetetlenné, megosztottá és igencsak disztópikussá vált. Ebben a vidám világ...