The Mystery of Woolley Mountain

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. április 10. (5 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős, Point & click

Leírás:

A Kickstarteren finanszírozott The Mystery of Woolley Mountain egy túlvilági kalandjáték, tele különös szörnyekkel, gonosz boszorkányokkal, zavaros automatákkal és őrült kötélhúzókkal.

Csatlakozz egy renegát, időutazó hangtudósokból álló csapathoz egy vidám és fantasztikus küldetésen. Egy rosszindulatú boszorkány foglyul ejtett egy csapat gyereket, és rajtad múlik, hogy megmentsd őket a titokzatos Woolley Mountain szigetéről!

Fedezz fel egy gazdag és interaktív környezetet, tele fejvakaró rejtvényekkel. Fejtsd ki a pikáns történetet, ismerkedj meg a furcsa karakterek sokaságával, és boogizz a fantasztikus eredeti soundtrackre!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.