The Murder of Sonic the Hedgehog

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 31. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros, Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sega

Kiadó: Sega

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Amy Rose-nak ma van a születésnapja, és egy rejtélyes gyilkossági partit rendez a Mirage Expresszen! Amikor Sonic lesz a játék áldozata, mindenki elindul, hogy a végére járjon a dolognak. Valami azonban nem stimmel - vajon tényleg egy ártatlan játékról van szó, vagy valami sokkal baljósabb dolog van készülőben?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A SEGA kiadott egy Sonic point-and-clicket
Hír
1 éve 1 hónapja (2023. április 1.)

A SEGA kiadott egy Sonic point-and-clicket

Erről a projektről szinte semmit nem lehetett tudni a tegnap esti bejelentéséig, és ennek oka valószínűleg a műfajban keresendő. Ennek ellenére pár órával a meg...