Tex Murphy: Under a Killing Moon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. október 31. (29 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Noir

Játékmenet: Interaktív film, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Access Soft.

Kiadó: Access Soft.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

2042 decemberében járunk, a harmadik világháború vége után nem sokkal. Az emberiség fele romokban (sokan szó szerint) a radioaktív sugárzásnak köszönhetően a normális és sérült emberek közötti szakadék egyre tágul, a melankólia és a szegénység általánossá válik. Ebben a világban tevékenykedik Tex Murphy, aki egy rablás felderítése után  a Renier grófnő titokzatos megbízását vállalja el, amely egy kétes múltú szekta rejtelmeihez vezet el.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.