Still Joking

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 16. (1 hete 6 napja)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Vizuális novella, Fontos döntéses, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Purple Brick Games

Kiadó: Purple Brick Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A tükörképek mindig pontosan ugyanazt teszik, amit mi. Kénytelenek megismételni az összes reggeli rutint, az összes önmegerősítést és vicces arcot, és néha még a hasonmásuk halálát is. De mi történik utána? Hogyan dolgozzák mindezt fel?

Ezt a kérdést feszegeti a Still Joke, amely a vizuális novella és a hagyományos kalandjátékok keveréke. Egy Iris nevű tükörképet irányítunk, akinek a tükör előtt meggyilkolták a tükörképét, egy híres színésznőt. Elszakítva a megszokott életétől fordulóponthoz érkezik, ahol döntéseket kell hoznia, amelyek nagy hatással lesznek a sorsára.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Alaposan szemügyre vehetjük magunkat a tükörben a jövő év elején megjelenő Still Jokingban
Hír
7 hónapja 3 hete (2023. október 1.)

Alaposan szemügyre vehetjük magunkat a tükörben a jövő év elején megjelenő Still Jokingban

A meglepően érdekes alapötletre építő, a vizuális-novella és a hagyományos kalandjáték keverékéből összegyúrt Still Jokingból, akár még egy egész érdekes játék...