Silence Channel

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. február 18. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hidden object

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Lexip Games

Kiadó: Lexip Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy rossz esemény olyan, mint egy összegabalyodott csomó, ott ül, és arra vár, hogy valaki vagy valami kibogozza, de mindeközben... hegek maradhatnak utána...

A The Silence Channel lényegében egy belső-nézetes horror-kalandjáték, amely a a fejlesztők előző projektjéhez képest - Dark Room - más játékmenettel és történettel rendelkezik.

John Martint, egy oknyomozó riportert irányítunk, akit egy távoli helyre küldtek, hogy ellenőrizze a megmagyarázhatatlan észlelésekről szóló pletykákat. Ahogy az lenni szokott, az eleinte szkeptikus riporter a történet végére alaposan megismerkedik az élete és a világ sötét titkaival.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.