Serena

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. január 30. (10 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Senscape

Kiadó: Senscape

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Eme rövidke játékban egy férfit irányítunk, aki kétségbeesetten várja haza a feleségét. Nem tudja, mikor ment el, miért ment el és hová ment. A várakozás lassan őrületbe megy át. A rövid játékidő ellenére a történet nagyon elgondolkodtató és akár még lefekvés előtt is azon töprenghetünk, hogy vajon mi történhetett a házikóban.

A játékot mindig is ingyenesnek szánták, ugyanis ez volt az első igazi játék, ami a Senscape új motorjára épült. A játék fejlesztésében több neves indie fejlesztő is részt vett, mint például a CBE Software, Infamous Quests, Digital Media Workshop, Guys from Andromeda.

 

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Serena - magyarítás

Képek:

Linkek

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Tech demó
2017. november. 18.
Bár egy órára képes lekötni és a hangulat is egészen magával tud ragadni, de sajnos még véletlenül sem lehet teljes produktumnak nevezni. Tudom, hogy a készítők sose nem is szánták annak, ezért a pontszám nagyon csalóka. Nem érdemel annyit, ha normál játékként gondolunk rá, de ha csak tech demóként, akkor annyit nyugodtan rádobhatunk.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.