Röki

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. július 23. (3 éve 9 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Röki egy skandináv folklór által ihletett kalandjáték, melynek cselekménye sötét, kortárs mesén alapszik, viszont megható narratív elbeszéléssel, stílusos művészeti megvalósítással és izgalmas rejtvényekkel rendelkezik.

Főszereplőnk Tove, kinek az egyébként sem egyszerű életét hirtelen egy fantasztikus teremtményekkel teli utazás szakítja félbe, melynek során rájön, hogy nincs más választása, mint végigjárni ezt a rég elfeledett világot, mert csak így mentheti meg a már így is csonka családját.

A játék 2020-ban jelent meg és szinte azonnal a játékosok kedvence lett. Egy igazi modern kalandjáték, sok fejtörővel és hosszú játékidővel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

8/10 - Kicsit túl hosszúnak érzem, de egyébként egy nagyszerű kalandjáték
2021. szeptember. 9.

Így a végére azt kell, hogy mondjam, túl hosszú játék lett a Röki, és talán jobban járt volna egy kicsit izgalmasabb narratívával és kevésbé elnyújtott, néhol frusztráló fejtörőkkel. Másrészről viszont a Röki egy nagyon jól sikerült alkotás, és akár mintapéldája is lehetne a modern kalandjátékoknak. Az előbb említetteken kívül szinte minden egyes darabkája a helyén van, és bátran ajánlom minden kalandjáték rajongónak, akik valamilyen komoly, de erőszakmentessel szeretnének játszani, és akik szeretik a logikusan felépített és az egyszerű, átlagembereknek készült fejtörőket.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Röki – egy bájos skandináv mese
Teszt
2 éve 8 hónapja (2021. szeptember 9.)

Röki – egy bájos skandináv mese

A brit Polygon Treehouse fejlesztőstúdió első játéka 2020-ban jelent meg és a Röki címet kapta. Az ex-Guerilla Games tagokból verbuválódott csapat nem szerényke...