Röki - háttérkép

Röki

2020. július 23. (1 éve 6 napja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. július 23. (1 éve 6 napja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Polygon Treehouse

Kiadó: CI Games

Platform: Mac OS, PC, Switch

Leírás:

A Röki egy skandináv folklór által ihletett kalandjáték, melynek cselekménye sötét, kortárs mesén alapszik, viszont megható narratív elbeszéléssel, stílusos művészeti megvalósítással és izgalmas rejtvényekkel rendelkezik.

Főszereplőnk Tove, kinek az egyébként sem egyszerű életét hirtelen egy fantasztikus teremtményekkel teli utazás szakítja félbe, melynek során rájön, hogy nincs más választása, mint végigjárni ezt a rég elfeledett világot, mert csak így mentheti meg a már így is csonka családját.

A játék 2020-ban jelent meg és szinte azonnal a játékosok kedvence lett. Egy igazi modern kalandjáték, sok fejtörővel és hosszú játékidővel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.