Quest for Yrolg

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. június 16. (15 éve 11 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Crystal Shard

Kiadó: Crystal Shard

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Börtöne mélyén Yrolg, a nekromanta egy hatalmas démont idéz meg, hogy meghódítsa a világot. Három bátor kalandor, egy harcos, egy gazember és egy varázslónő érkezik a rejtekhelyére, hogy megzavarják ezt a sötét rituálét. A te feladatod, hogy megállítsd őket! 

Ha a hősök sikerrel járnak, a Mesteredet megölik, rémuralmának vége, és a világot virágokkal és kölyökkutyákkal borítják be. Ez soha nem történhet meg - ezúttal a gonosz győzni fog!

A Quest for Yrolg egy rövidke kalandjáték, amelyben a sötétség kegyencét alakítod, aki az eszed és ravaszságod segítségével csapdákba és csúnya végzetbe vezeti a hősöket.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.