Quern: Undying Thoughts

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. november 28. (7 éve 6 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Leírás:

A magyar illetőségű Zadbox Entertainment első, belső nézetes puzzle-kalandjátéka, amely elsősorban olyan játékok előtt tiszteleg, mint a Myst sorozat vagy az Obduction. A Kickstarteren begyűjtött pénzből végül 2016 novemberének végén tudott megjelenni a játék, a zsáner rajongóinak pedig nem okozott csalódást. A Unityben fejlesztett és szépen kivitelezett kalandjáték alapvetése hasonló a Mysthez: főhősünk egy ismeretlen szigeten találja magát, furcsa gépezetek és építmények veszik körül. Rá hárul a feladat, hogy kiderítse, hogy hova került és a hátramaradt jegyzeteket és feladványokat felhasználva egyre többmindenre derítsen fényt. Rendkívül rétegelt, nehéz és nagy sikerélményeket kínáló játék lett a Quern, amely a stíluson belül nagyon szépen megállja a helyét és méltán lehetünk büszkék rá.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.