Pentiment

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 15. (1 éve 7 hónapja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A Pentiment egy kalandjáték, amelyet illuminált kéziratok, fametszetek és maga a történelem ihletett.

A Pentiment a 16. századi, zavargásoktól megrázott Németországba kalauzol el bennünket. A játék főszereplője Andreas Maler, egy művésznövendék, aki a kiersaui apátság egykori másolóhelyiségében dolgozik. A főhős váratlanul belekeveredik egy 25 éve tartó gyilkosságsorozatba. Az igazság kiderítéséhez Malernek szó szerint mindenkit ki kell kérdeznie: parasztokat, mesterembereket, nemeseket, szerzeteseket, apácákat, sőt még a helyi tolvajokat is. A mi tetteinktől és döntéseinktől függ, hogyan alakul a főhős sorsa, és hogyan folytatódik a nyomozás.

A Pentiment egy oldalnézetes kalandjáték. Főként a felfedezésre koncentrál, de a játékos rengeteget fog beszélgetni és értékes információkat szerzni, amelyek segítségével előre tudja vinni a nyomozást. A nyomokat többféle módon is megszerezhetjük. Bár a kihallgatások a legfontosabbak, néha be kell piszkítani a kezünket, és kiásni egy szerzetes sírját, vagy akár a lakosság körében terjedő pletykákat is meghallgatni. Emellett döntéseket is hozunk, amelyek mindegyike messzemenő következményekkel járhat.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.