Obduction

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. augusztus 24. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad, Virtuális valóság

Leírás:

A Cyan Interactive újgenerációs Myst játéka, amely a legendás sorozat nyomdokain haladva ismét egy olyan világba kalauzol el minket, amelynek a felfedezése és megismerése kizárólag rajtunk és a feladványok megfejtésén múlik.

A játék valódi fejlesztése a 2013-as Kickstarter kampány után indult be igazán. Az Unreal motornak köszönhetően a játékot utólag VR eszközökre is kiadták.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 37

9/10 - A formula a régi, de még mindig ugyanúgy csillog
2017. augusztus. 30.
Nehéz és izgalmas utazás egy ismeretlen világban. A Cyan nem hozott szégyent saját hagyatékára, az Obduction pedig méltó alkotásként ülhet fel a másik 3 Myst játék mellé a sorban.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Obduction
Teszt
5 éve 5 hónapja (2017. augusztus 28.)

Obduction

Sokáig kellett várni a napra, amikor egy kickstarteren összegyűjtött pénzből végre igazán minőségi kalandjátékkal lesz dolgunk. Jelentem: megtörtént. Az Obducti...