Obduction

9
AG.hu
8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. augusztus 24. (7 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad, Virtuális valóság

Leírás:

A Cyan Interactive újgenerációs Myst játéka, amely a legendás sorozat nyomdokain haladva ismét egy olyan világba kalauzol el minket, amelynek a felfedezése és megismerése kizárólag rajtunk és a feladványok megfejtésén múlik.

A játék valódi fejlesztése a 2013-as Kickstarter kampány után indult be igazán. Az Unreal motornak köszönhetően a játékot utólag VR eszközökre is kiadták.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

9/10 - A formula a régi, de még mindig ugyanúgy csillog
2017. augusztus. 30.
Nehéz és izgalmas utazás egy ismeretlen világban. A Cyan nem hozott szégyent saját hagyatékára, az Obduction pedig méltó alkotásként ülhet fel a másik 3 Myst játék mellé a sorban.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Princze

Összes értékelése: 35

8/10 - Mystuction
2023. május. 15.

Önmagában nézve ez egy kiváló belső nézetes logikai játék, ami azért néha elég frusztráló tud lenni. Nem is feltétlenül a nehézsége miatt, inkább a sok rohangálás miatt, amit bizonyos dolgok még jobban megnehezítenek. Érdekes a sztori, a megteremtett világ, de valahogy mégis kicsit felszínesnek érzem. Mégis a legnagyobb kritikám az lenne, hogy annyira Myst-szerű sok tekintetben, hogy sokszor éreztem rókabőrnek. Nem is a konkrét feladatokra gondolok, inkább az egész felépítésre. Persze, másnak meg ez lehet a nagy pozitívum. Ettől függetlenül nagyon tetszett.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Obduction
Teszt
6 éve 9 hónapja (2017. augusztus 28.)

Obduction

Sokáig kellett várni a napra, amikor egy kickstarteren összegyűjtött pénzből végre igazán minőségi kalandjátékkal lesz dolgunk. Jelentem: megtörtént. Az Obducti...