Night in the Woods

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. február 21. (7 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék egy 2D-külső-nézetes, sztori-orientált kalandjáték, némi platform elemekkel megfűszerezve. Főszereplőnk Mae Borowski, az egyetemről lemorzsolódott diák, aki hazatér az omladozó, egykori bányavárosba, Possum Springs-be, ahol céltalan életét kívánja folytatni. Rájön azonban, hogy a dolgok jelentősen megváltoztak a helységben. Nem csak ő, de a volt barátai is másképp tekintenek már az életre, felnőttek lettek és megváltoztak... de valami más is történt. Ahogy múlik az ősz, úgy egyre furcsább dolgok történnek a városban és a közeli erdőben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.