Necrobarista

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. július 22. (4 éve 2 napja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Humoros, Fantasy

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Route 59

Kiadó: Coconut Island Games

Platform: Mac OS, Windows/DOS, Switch

Leírás:

A Necrobarista egy 3D-s megvalósítású vizuális novella, melynek története egy természetfeletti Melbourne-i kávézóban játszódik, ahol a halottak az utolsó éjszakájukat töltik a Földön. A játék egyedülálló, anime-ihletésű és filmszerű megoldások alkalmazásával olyan élményt nyújt, amely vizuális és narratív módon egyaránt magába képes szippantani. A Necrobarista egy megható történet a szeretetről, a barátságról és a halálról.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - Az év egyik kellemes meglepetése
2020. augusztus. 15.
Csak véletlenül akadtam rá erre a játékra. Elég rövidke, de temérdek olvasnivalót tartalmaz. Nagyon érdekes vizuális novella, ugyanis 3D-ben pompázik a teljes játék, ezért olvasás közben valódi animáció futnak a képernyőn. Ennek hála, nem egy teljesen statikus játékkal van dolgunk. Maga a történet egész jó lett, megható és magával ragadó tud lenni, csak ugye érteni kell az angolt. A szereplők is szerethetők, bár némelyiknél nem egészen érthető, hogy mit akartak velük bemutatni a készítők.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.