Midnight Scenes 2: The Goodbye Note

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. október 16. (5 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Octavi Navarro

Kiadó: Octavi Navarro

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A Midnight Scenes következő epizódja, egy rövidke, mindössze 30 perces, de annál érdekesebb point and click kalandjáték, melyben ezúttal Dr. Richard P. Griffin rejtélyes kalandját követjük végig élete legfélelmetesebb utazása során.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Midnight Scenes Episode 2: The Goodbye Note

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elkészültünk a Midnight Scenes: The Goodbye Note magyarításával
Hír
3 éve 7 hónapja (2020. szeptember 25.)

Elkészültünk a Midnight Scenes: The Goodbye Note magyarításával

Octavi Navaro mini Alkonyzónájának második része ismét hozza a megszokott hangulatát, és ezúttal már egy hosszabb, 30 perces változatban.