Manifold Garden

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 20. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Manifold Garden egy felfedezős elemeket tartalmazó puzzle játék, amelyet egy kis debütáló indie fejlesztő, a William Chyr Studio fejlesztett. A játék vezető tervezője, William Chyr művész, akinek művészeti installációit többek között a Lawrence Arts Centerben és a Concept Laboratoriesban is bemutatták.

A Manifold Garden egy irracionális világba kalauzolja a játékosokat, ahol a fizika törvényei valamiért nem úgy működnek, ahogy kellene. A játék lényege a szokatlan környezet felfedezése, rejtélyeinek és szabályainak megfejtése, de számos rejtvény megoldása is, ami a játékosoktól nem a szokványos gondolkodást igényli.

A környezet olyan építészeti alkotásokból áll, amelyek szembemennek a fizika törvényeivel, pl. a végtelennek tűnő lépcsőfokok vagy a 3D labirintusok itt normális dolognak számítanak. A játékmenet ezeknek az építményeknek a felfedezésére összpontosít. Bár az első néhány szakasz nem túl nehéz, bonyolultságuk az előrehaladásunknak megfelelően emelkedik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.