Lust from Beyond

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 11. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy, Erotikus

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Movie Games Lunarium

Kiadó: PlayWay S.A.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Felnőtteknek szóló, erotikus, horror kalandjáték.

Egy viktoriánus kastély. Egy túlvilági erotikus istenséget imádó szekta. És többek között... te. Fedezd fel a Lovecraft, Ginger és Beksiński művei által ihletett világot, és győződj meg róla te magad, hogy a sötét extázisnak nincs határa.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Kapcsolódó játékok: Lust for Darkness

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.