Legend of Hand

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 27. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ebben a kissé unortodox point and click kalandjátékban az lesz a feladatunk, hogy megkeressük a több éve eltűnt, mitikus Kéz nagymestert. Ő az egyetlen ember, aki képes megállítani a világot fenyegető zavargásokat.

A játék tartalmaz némi RPG és akció elemeket, például körökre osztott harcot, de ezektől eltekintve egy hagyományos kalandjátékról van szó, fejtörőkkel és sok párbeszéddel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.