Lancelot's Hangover: The Quest for the Holy Booze

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 1. (2 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Amikor a Monkey Islandet összekevered a Monty Pythonnal. Kábé így lehetne jellemezni (legegyszerűbben) ezt az abszurd humorú, hagyományos, point and click kalandjátékot.

Főhősünk Lancelot - a legszexibb lovag a Kerekasztal tagjai közül - azt a nemes feladatot kapja Istentől, hogy kutassa fel a Szent Grált, töltse meg piával, és rendezzen olyan bulit, amilyet még nem látott Anglia. De a Grál sötét és veszélyes helyen lapul, egy olyan területen, ahol minden férfi meleg és minden nőnek bozótszerű szőrzet nő a hónalja alatt: a Francia Királyságban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 106

8/10 - Debil humor a jobbik fajtából
2020. szeptember. 4.
A fentieknél már nem igazán tudok többet okoskodni a kalandról, és csak annyit tennék még hozzá, hogy ha tudjátok, vegyétek meg, támogassátok a fejlesztőt, mert az szemmel látható, hogy óriási munka, odafigyelés és szeretet van ebben a programban. Ahogy saját maga is elmondta, élete álma vált valóra ezzel. Nekünk pedig itt a lehetőség, hogy részt vegyünk benne.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Lancelot's Hangover
Végigjátszás
2 éve 6 hónapja (2020. szeptember 4.)

Lancelot's Hangover

Figyelem (meglepő), de a végigjátszás SPOILER-eket tartalmaz.

Lancelot's Hangover
Teszt
2 éve 6 hónapja (2020. szeptember 4.)

Lancelot's Hangover

Avagy a Szent Pia felkutatása.