Kraken Academy!!

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 10. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt, Kézzel-rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ez az első napod az új iskolában, és máris meg kell mentened a világot a közelgő végzet elől. Üdvözöllek a Kraken Akadémián!!

A Kraken Akadémia nem egy átlagos középiskola. Szellemek töltik meg a művészeti osztályt, szektások találkoznak a majomrács alatt, és krokodilok eszik a gyerekeket.

Fogj össze a varázslatos Krakenekkel, hogy leleplezzétek az Árulót, egy rosszindulatú lángelmét, aki bárki lehet az iskolában. Minden egyes időhurokkal közelebb kerülsz a Kraken Akadémia megmentéséhez.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A 2021-es LudoNarraCon 10 legjobb játéka
Érdekesség
2 éve 11 hónapja (2021. április 29.)

A 2021-es LudoNarraCon 10 legjobb játéka

2021-ben ismét megrendezésre került a LudoNarraCon, amely a világon talán egyedüliként a független játékfejlesztők által készített, narratív játékokra koncentrá...