Uncharted 4: A Thief's End

Fejlesztő: Naughty Dog
AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a

Nathan Drake negyedik kalandja, amelynek az elején megtudjuk, hogy Drake felhagyott a kincsvadászattal és közönséges munkát vállalt egy folyami hajós cégnél. Azonban szinte a semmiből megjelenik a halottnak hitt testvére, Sam, aki ráveszi őt, hogy kutassák fel John Avery rejtélyes kincsét. A játék a kalandozás mellett a két testvér kapcsolatára is fókuszál.

Megjelenése után hatalmas sikert aratott a játékosok és a kritikusok körében is. Nem sok játék büszkélkedhet ennyire precízen kidolgozott helyszínekkel, animációkkal és eszméletlenül részletes grafikával, mint a Thief's End. A játékból az első héten 2.7 millió példányt értékesítettek.

AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a
Platform
PlayStation 4
Fejlesztő
Naughty Dog
Kiadó
Sony Computer Entertainment
Megjelenési dátum:
2016. 05. 10.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Thriller
Játékmenet: Hibrid - akció-kaland
Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Playstation Store

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Norbi
AG
9/10
2017.12.05.
"System seller"
Bár nem kedvelem a sorozatot, a negyedik rész valóban egy kíváló játék lett. Aki PS4-ben, vagy főleg PS4 Pro-n gondolkodik, annak kihagyhatatlan, zsánertől függetlenül nem lehet mellélőni vele. Ráadásul a multis része is nagyon jó, így ha valaki szeretné élvezni az online részét a játéknak, azt is megteheti. Akció-kalandjáték kevés van nála jobb ebben a generációban.
(0) (0)