Tales of Berseria

Fejlesztő: Bandai Namco Entertainment
AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a

A Tales of Berseria a több mint 20 évvel múlttal rendelkező akció-RPG-sorozat 16. fő része és a Tales of Zestrinia előzménye.

A történet főszereplője egy igen erős személyiséggel megáldott nő, Velvet Crowe. A lány boldogan élte az életét egy félreeső kis faluban a kisöccsével, Laphicettel, a nővérével és annak férjével Artoriussal. Egy szörnyű éjjelen (Scarlet Night) a falu lakói démonokká váltak és Artorius csak Velvetet és a kissrácot tudta megmenteni a megőrült emberektől, a nővérét nem. Emiatt a férfi félig-meddig maga is megőrül és évekkel később az újabb Scarlet Nighton fel akarja áldozni Laphicete-t, hogy ezzel visszahozza az élők sorába a feleségét. Velvet ezt nem hagyja, megtámadja a férfit, de nem nyer a harc során, sőt még maga is démonná válik. Artorius bebörtönzi a lányt, és az erejét folyamatosan megcsapolva olyan hatalomra tesz szert, amivel megszűntetheti az összes szenvedést a világban azzal, hogy az embereket érzelem- és gondolatmentes "bábokká" alakítja. Velvet persze (némi segítséggel) megszökik börtönéből, hogy megakadályozza a szörnyű tervet.

A Tales of sorozat eddig fő-producere csak általános felügyelőként dolgozott ezen a részen, és át is igazolt a Square-Enixhez a játék megjelenése után. Ezzel kérdéses, hogy mi lesz a sorozat sorsa, bár pletykák szerint Switchre készül már egy rész a Berseria új producerének az irányítása alatt.

 

AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a
Platform
PC, PlayStation 3, PlayStation 4
Fejlesztő
Bandai Namco Entertainment
Kiadó
Bandai Namco Entertainment
Megjelenési dátum:
2017. 01. 27.

Részletek

Műfaj: Dráma, Fantasy
Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland
Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
Playstation Store,
Konzolvilág

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Ez a játék még nem kapott értékeléseket. Légy Te az első!