The Walking Dead: A New Frontier

Fejlesztő: Telltale Games
AG csapat:
4.5
Olvasók:
n/a

A sorozat harmadik évadában egy Javier nevezetű fiatalember bőrébe bújva próbáljuk meg túlélni az élőhalottak apokalipszisát. Egy támadás után Javier összetalálkozik Clementine-nel, aki megmenti őt és elviszi őt a saját kis erődjébe. Az ottani emberek beleegyeznek, hogy megmentik Javier családját, akinek tagjait a támadás során elrabolták.

AG csapat:
4.5
Olvasók:
n/a
Platform
iOS, PC, PlayStation 4, Xbox One, Android
Fejlesztő
Telltale Games
Kiadó
Telltale Games
Megjelenési dátum:
2016. 12. 20.

Részletek

Műfaj: Dráma, Horror
Játékmenet: Interaktív film
Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Letöltések

Magyarítás - The Walking Dead: A New Frontier - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Telltale hírek
Hír

Telltale hírek

Írta: Kalász Tamás, 2017. 11. 08. 7:24

Nem a legjobb hírek érkeznek a Telltale háza tájáról. Az új CEO jelentős változásokat szeretne, de emellett a WD sorozat felújított változata is érkezik.

Értékelések

Rowli
AG
4.5/10
2017.12.18.
"Teljesen kifáradt a sorozat"
Unalmas történet, jellegtelen karakterek és még unalmasabb játékmenet. A bugokról nem is beszélve. Annyira érdektelenek voltak a karakterek, hogy egyáltalán nem érdekelt mi lesz a sorsuk. Clemnek teljes másodszerepet osztottak, de a végén azért kiírták, hogy a kalandjai folytatódni fognak. Nem is tudtam, hogy ez az évad róla szólt... A játék végét meg egyszerűen nem is értem. Oké, lehet, hogy a negyedik évadban lesz valami magyarázat rá, de én remélem, hogy soha többé nem térünk vissza Richmondba Javiékhoz, mert ezt az évadot minél gyorsabban el kell felejteni. Csak azoknak ajánlom végigjátszani, akik szeretnék befejezni majd a negyedik évaddal a teljes sorozatot. De ha már a második évad sem tetszett, akkor ebbe ne is kezdjetek bele.
(0) (0)