The Suicide of Rachel Foster

Fejlesztő: ONE-O-ONE GAMES
AG csapat:
5.5
Olvasók:
6.0

1993-ban járunk, mikor is Nicole az apjától megörökölt hotelbe tér be, akit 10 évvel korábban édesanyjával elhagytak, mivel viszonyt kezdett, egy akkoriban 16 éves Rachel Fosterrel. A viszony nyilvánosságra került, majd nem sokkal ezután Rachel öngyilkos lett.

Nicole szeretene mielőbb megszabadulni a rossz emlékeket rejtő hoteltől, ezért is jött felmérni a hotelt. Azonban a kinti hóvihar miatt az épületben ragadt, így úgy dönt, megpróbál a 10 éves történések végére járni.

AG csapat:
5.5
Olvasók:
6.0
Platform
PC, Linux
Fejlesztő
ONE-O-ONE GAMES
Kiadó
Daedalic Entertainment
Megjelenési dátum:
2020. 02. 19.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Dráma
Játékmenet: Sétaszimulátor
Grafikai stílus: 3D
Nézet: Belső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Magyarítás #1 - The Suicide of Rachel Foster - magyarítás (PC)
Magyarítás #2 - The Suicide of Rachel Foster - magyarítás (Linux)

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Rowli
AG
5.5/10
2020.08.18.
"Átlagos sétaszimulátor"
Őszintén szólva a hangokon és a kellemes grafikán kívül nem sok jót lehet mondani a játékról. Ebben sajnos a mindössze 2-3 órás játékidő sem segít, nem beszélve a kissé logikátlan írásról, ami a történetet tálalja. A hangok viszont állat jók lettek, mindenképp fejhallgatóval játszátok.
(0) (0)
p
paalciklohexan
Olvasó
6/10
2020.09.27.
"Elgondolkodtató sétálgatás"
Több műből ihletődött, mégis "csak" egy egyszerű sétaszimulátor, ahol nem sok teendőd van azon kívül, hogy néha rágyere, hova is akar vinni a történet. Már ha nem visz egyből oda. A látványvilág kiváló. A sztori egyszerű, pár óra (nekem 4 volt) alatt a végére lehet érni, ahol nem maradhat el a fordulat. Zene sok nincs benne, de annál jobbak a hangok, néha tényleg olyan, mintha körülötted a szobában történne valami. Ajánlott fejhallgatóval játszani! Bár a felállás erősen hajaz a Ragyogásra, nem hiába hiányzik a horror címke a leírásból, maximum 2-3 kisebb jumpscare szerű megmozdulás van az egészben. A többit a környezet és a sztori hangulata megadja. Ja és még valami: az elején nem hiába figyelmeztetnek a készítők, hogy figyeljünk alaposan. Hiszen bár a sztori rövid és viszonylag egyszerű, a végén marad ránk egy kis utólagos gondolkodás is.
(0) (0)