The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale

Fejlesztő: Markus with friends
AG csapat:
7.5
Olvasók:
n/a

Az egyszemélyes indie "csapat" által készülő alkotásban a 20. század közepén, egy kitalált országban járunk, ahol egy sas(!) uralkodik diktatórikus módszerekkel. Mi egy fiatal lányt, egy cirkuszban rabszolgaként dolgozó, üvegből(!) álló Kristalt irányítjuk majd, aki egy szép napon egy jóképű fiatalemberrel megszökik és elindul világot látni.

A gyönyörű, kézzel festett grafikájú játékban keverednek a hagyományos kalandjátékos elemek a körökre osztott szerepjátékos harccal, meg a leginkább japán alkotásokra jellemző visual novelles történetmeséléssel.

AG csapat:
7.5
Olvasók:
n/a
Platform
PC
Fejlesztő
Markus with friends
Kiadó
En Widunderlig Produktion
Megjelenési dátum:
2020. 09. 22.

Részletek

Műfaj: Fantasy
Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland
Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Steam

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

The Girl of Glass - frissült a demó
Hír

The Girl of Glass - frissült a demó

Írta: Kalász Tamás, 2020. 09. 08. 11:06

A Girl of Glass, ami leginkább arról ismeretes, hogy elképesztően néz ki a kézzel rajzolt grafikájával, új demót kapott, amiben immár a játék első órájába tekinthetünk bele.

The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale
Teszt

The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale

Írta: Marczali Tamás, 2020. 11. 25. 20:34

Nem nagy titok, hogy idén az egyik legtöbb like-ot a Girl of Glass fejlesztésének bejelentéséről szóló hír kapta a fészbúk oldalunkon. Mondjuk, nem is csoda. A nagyrészt egy darab úriember által készült játék olyan döbbenetes minőségű,...

Értékelések

Trishtan
AG
7.5/10
2020.11.25.
"Az üveglány, aki pillangó szeretett volna lenni"
Bár nem egy Kis herceg, a Girl of Glass elég erős mondanivalóval rendelkezik ahhoz, hogy hatására elgondolkodjunk a világ folyásán. Kristal meséje nem az lesz, amire évek múltán is emlékezni fogunk, de egy szép, szerethető, aranyos játékot köszönthetünk a személyében, aminek lelke van. És mi mást kívánhatnánk 2020-ban? ...Teljes cikk...
(0) (0)

Hasonló játékok