The Darkside Detective

Fejlesztő: Spooky Doorway
AG csapat:
7.5
Olvasók:
n/a

Ebben a rövid, mikro-kalandjátéknak titulált játékban az okkultista és sötét ügyekkel foglalkozó Francis McQueen nyomozót írányítjuk, aki a  rendőrség alulfinanszírozott Darkside (Sötét oldal) részlegében dolgozik. Ha a gonosz feje búbja még csak kikandikál Twin Lakes City közelében, ő már úton van, hogy megállítsa őt. Sőt, ő már akkor akcióba lép, ha a gonosz még csak a kirakatok előtt lézeng, vagy épp üzletelni próbál egy mocskos sikátor mélyén. Francis mindig készen áll a küzdelemre, mert nincs más, aki kivizsgálná ezeket az eseteket. Csakis egy Darkside nyomozó képes erre.

AG csapat:
7.5
Olvasók:
n/a
Platform
Mac OS, PC, Linux, Switch
Fejlesztő
Spooky Doorway
Kiadó
Spooky Doorway
Megjelenési dátum:
2017. 07. 27.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Humoros
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Pixel
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

The Darkside Detective
Teszt

The Darkside Detective

Írta: Kalász Tamás, 2020. 09. 14. 10:28

Lassacskán, de próbáljuk pótolni az AG-s szünet miatt kimaradt, nevesebb kalandjátékok bemutatását. Kezdjük a sort egy 2017-ben megjelent humoros, pixel kalandjátékkal.

Értékelések

Rowli
AG
7.5/10
2020.09.14.
"A sötét oldal nyomozója"
Nekem személy szerint fájt, hogy nem volt valami erős a történeti kötelék az epizódok között, és a humor is néhol csak félig-meddig jutott el hozzám. Viszont, az egyes epizódok érdekesek voltak, a zene kiváló, a grafika stílusa illett a játékhoz. Csak remélni tudom, hogy a második évadban sokkal többet megtudunk majd a Sötét oldalról, mert szerintem, ha maradnak egy ugyanilyen mini-epizódokra osztott játéknál, zéró újítással, akkor azt a nosztalgiafaktor sem fogja tudni megmenteni. ...Teljes cikk...
(0) (0)