State of Mind

Fejlesztő: Daedalic Entertainment
AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a

Berlin, 2048: Az erőforrások szűkösek, a túlnépesedés, a háború, a fejlett digitalizálás és a kormányfelügyelet, valamint a robotika és a számítógépes technológia lettek a globális katasztrófa hírnökei. Mindezek következtében a humanoid robotok emberi jogokat követelnek, míg a katonaság és a futuristák megpróbálnak mesterséges életet teremteni.

Ebben a disztopikus világban próbál élhető életet élni a családjával Richard Nolan, az apa és újságíró. Az ipar ágazatok próbálják megoldani az emberiség minden problémáját és ezt egy új virtuális világ létrehozásában látják, ahol elmeátvitelen keresztül az emberek egy CITY 5 nevű békés helyen élnek.

Richard elméjének feltöltése közben azonban valami balul sül el: mindkét helyen létezni kezd, a valós világ Berlinjében és a hiányos változata a virtuális térben is. Richard kénytelen mindent megtenni annak érdekében, hogy újra összeillessze virtuális elméjét önmagával és családjával, de hamar rájön, hogy az üdvösség keresése nemcsak őt, hanem az egész emberiség jövőjét is érinti.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a
Platform
Mac OS, PC, PlayStation 4, Xbox One, Linux, Switch
Fejlesztő
Daedalic Entertainment
Kiadó
Daedalic Entertainment
Megjelenési dátum:
2018. 07. 19.

Részletek

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Disztopikus
Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés
Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Ez a játék még nem kapott értékeléseket. Légy Te az első!