STASIS

Fejlesztő: The Brotherhood
AG csapat:
7.0
Olvasók:
6.5

A STASIS egy izometrikus nézetből irányítható, point and click, sci-fi, horror kalandjáték, melynek elkészítését a Kickstarternek köszönhetik a fejlesztők.

A történet a távoli jövőben játszódik egy látszólag elhagyatott űrhajón. John Marachek arra ébred, hogy szinte minden tönkrement a hajón, ráadásul nem találja sem a feleségét, sem a gyermekét. A hajó lassan, de biztosan szétesik, ezért versenyt kell futni az idővel, hogy megmentse magát, de legfőképp a családját.

AG csapat:
7.0
Olvasók:
6.5
Platform
iOS, Mac OS, PC, Linux
Fejlesztő
The Brotherhood
Kiadó
Daedalic Entertainment
Megjelenési dátum:
2015. 08. 31.

Részletek

Műfaj: Horror, Sci-fi
Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés
Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű
Nézet: Izometrikus
Irányítás: Point & click, Érintőképernyős
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG,
Apple Store

Letöltések

Magyarítás - STASIS - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Rowli
AG
7/10
2017.11.24.
"Nem rossz"
Nem rossz játék, mert a hangulata, a zene és a hangok nagyon jól bele vannak építve a játékba. Maga a sztori se rossz, de egy idő után valahogy elvesztette a varázsát és a végére teljesen kifulladt. A karakterek lassú mozgása és a lassú interakciók viszont nagyon idegesítőek.
(0) (0)
Tyucsev
Olvasó
6.5/10
2021.01.12.
"Erős közepes"
Összességében nekem tetszett. Egy kisebb csapat készítette, valószínűleg kevés rutinnal rendelkeztek még ezen a téren-erre utal a közösségi gyűjtéses megvalósítás is. A történet érdekes, de a végét kicsit összecsapottnak érzem. Az atmoszféra kellemesen borzongató, a hangok-zenék jól passzolnak hozzá. Viszont a fejtörők néhol kiidegeltek. Több esetben megtört a játékmenet, mert nem igazán jöttem rá a dolgok mikéntjére. De ha végigpróbálunk mindent mindennel mindenhol, akkor azért megvan a megoldás :-) Néhol erőltetettnek is éreztem a feladványokat. Tippem szerint ebben voltak rutintalanok a készítők.
(0) (0)