Sherlock Holmes Versus Jack the Ripper

Fejlesztő: Frogwares
AG csapat:
7.5
Olvasók:
8.0

Ahogy az már a játék nevéből is egyértelműen következtethető, Sherlock ezúttal 1888-ban Hasfelmetsző Jack után nyomoz. A játék motorján itt már egy picit érezhető az öregedés, az optimalizálatlansága miatt a megjelenésekor elég erős gép kellett hozzá. A játékmenet néhány újdonságot is tartalmazott, mint például a bizonyítékokból levönt következtetések helyes sorrendbe állítását, valamint a gyilkossági helyszíneken lévő bizonyítékok begyűjtését.

AG csapat:
7.5
Olvasók:
8.0
Platform
PC, Xbox 360
Fejlesztő
Frogwares
Kiadó
The Adventure Company
Megjelenési dátum:
2009. 04. 30.

Részletek

Műfaj: Thriller
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: 3D
Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Magyarítás - Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Tyucsev
Olvasó
8/10
2017.11.20.
""Elementary!""
Valós alapokon nyugvó sztori, fiktív, de a történetbe tökéletesen beépülő kiegészítésekkel. Ugyan brutális gyilkosságokról van szó, de mindezt "ízlésesen" tálalta a játék. A nyomozós rész kifejezetten tetszett, különösen a következtetések, tények összegyűjtése, majd azok összekapcsolása. Eddig három játékhoz volt szerencsém a sorozatból (Case of the silver earring, Testament of Sherlock Holmes), de ez kiemelkedik közülük. Nekem meghozta a kedvem, hogy kicsit utánanézzek Hasfelmetsző Jack-nek :-)
(1) (0)
Rowli
AG
7.5/10
2017.08.31.
"A sorozat egyik kiemelkedő darabja"
Ahogy a címben is írtam, a Frogwares Sherlock sorozatának egyik csúcspontja lett ez a rész. Nem csak a történetet sikerült ezúttal tényleg a csúcsra járatni, de az öregedő motor ellenére a grafikát és a hangokat is sikerült magasabb szintre emelniük.
(0) (0)