Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring

Fejlesztő: Frogwares
AG csapat:
n/a
Olvasók:
7.8

A Frogwares csapat második Sherlock próbálkozása. Ebben a teljesen hagyományos point and click epizódban már Sherlock hűséges társa, Dr. Watson is jelen van.

Melvyn Bromsby, a gazdag iparmágnás fogadást tart otthonában, amelyre Sherlockékat is meghívta. Épp fontos bejelentést készül tenni jövőbeni üzleti terveit illetően, amikor lelövik őt.

A játék 2004 augusztusában jelent meg és az akkoriban nagyon kedvelt pre-renderelt háttereket használ, amiken 3D-s, poligonos karakterek mozognak. Ebből a részből Nintendo Ds-es kiadás már nem, de Wii-s jelent meg, méghozzá 2011 novemberében.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
7.8
Platform
PC, Wii
Fejlesztő
Frogwares
Kiadó
Ubisoft
Megjelenési dátum:
2004. 08. 27.

Részletek

Műfaj: Thriller
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Renderelt hátterű
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Magyarítás - Sherlock Holmes - The Secret of the Silver Earring - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

v
vengerszkij
Olvasó
8/10
2017.12.13.
"Gyönyörű zenék"
Érdekes, Sherlock Holmes rajongóknak kihagyhatatlan játék. Imádtam a szép zenét, ami nagyon sokat ad a hangulatához, az egész olyan mintha egy interaktív színdarabot néznék. Nem éppen könnyű, végigjátszás nélkül igencsak megizzasztja az embert, de egy Sherlock Holmes játék ne is legyen könnyű!
(0) (0)
Tyucsev
Olvasó
7.5/10
2020.11.04.
"Mr. Holmes"
Az első Sherlock Holmes játék, amit kipróbáltam. Hasonlóval eddig nem találkoztam, rajongóként rögtön megkedveltem. Jól át tudta adni a könyvekből ismert történetek hangulatát. Már jópár Frogwares féle Holmes játékon vagyok azóta túl. A készítők megfelelő tisztelettel nyúlnak a történetekhez és mindig mernek valami újat kipróbálni. Engem megvettek kilóra :-) Valóban, kicsit nehéz volt, de egy ilyen játékban ez alapkövetelmény :-) Talán egyetlen negatívuma, hogy olyan üresnek éreztem a helyszíneket, nem volt meg benne a hétköznapi élet nyüzsgése-bár ennek lehet, technikai okai voltak.
(0) (0)