Scratches

Fejlesztő: Nucleosys Digital Studio
AG csapat:
8.0
Olvasók:
n/a

Michael Arthate, a horror író, azért költözött be az elszigetelt Blackwood Manor házba, hogy ott fejezze be a legújabb könyvét. Egyedül a viktoriánus környezetben, Northumberland-ben, Angliában, Michael egyetlen kapcsolata a külvilággal egy telefon. Nem sokkal a beköltözése után Michael rájön, hogy nincs ő annyira egyedül, mint azt eleinte hinni vélte. A ház felfedezésével Michael fokozatosan feltárja annak baljós titkait, és rémisztő választ kap a kérdésre: "Mi az a zaj a pincében?"

A játékból 2007-ban kiadtak egy felújított Director's Cut változatot is, amely egy új befejezést és átdolgozott grafikát tartalmazott.

AG csapat:
8.0
Olvasók:
n/a
Platform
PC
Fejlesztő
Nucleosys Digital Studio
Kiadó
Got Game Entertainment
Megjelenési dátum:
2006. 03. 02.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Horror
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Renderelt hátterű
Nézet: Belső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

-

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Scratches - Végigjátszások
Végigjátszás

Scratches

Írta: Kalász Tamás, 2007. 06. 21. 16:59

Egyik kedvenc műfajomba, a horror kalandok közé tartozik ez az 500 megás játék. Remélem, hogy sokaknak segít ez az iromány. Jó játékot mindenkinek!

Értékelések

Perzonallica
AG
8/10
2018.01.02.
"Korrekt horror"
Nem egy agyonsztárolt játék, de kellemes meglepetés volt megjelenése idején. Sikerült eltalálniuk a játék hangulatát és annak ellenére, hogy előre-renderelt hátterekkel és belső-nézettel rendelkezik, párszor tényleg a frászt hozta rám, ami leginkább talán az ismeretlentől való félelem hatása is volt. A zene szintén kellemes, máig fent van a Spotify-on is: Cellar of Rats.
(0) (0)