Sam & Max Hit the Road

Fejlesztő: LucasArts
AG csapat:
9.5
Olvasók:
n/a

Steve Purcell képregényéből és rajzfilmjéből készült a LucasArts egyik legismertebb és legjobb kalandjátéka. Főszereplőnk Sam (a filozófikus kutya) és Max (az agresszív nyúl izé), akik ketten együtt alkotják a Szabadúszó rendőrséget. Ezúttal egy cirkusznak próbálnak meg segíteni a maguk "érdekes" módján. A cirkusz fő attrakciója Bruno, a jégbefagyott nagylábú kiolvadt és megszökött, ráadásul elrabolta másik nagy attrakciójukat, Trixie-t, a zsiráfnyakú lányt. Sam és Max egész USA-t bejárva próbálja meg visszahozni a szökevényt és a foglyát.

AG csapat:
9.5
Olvasók:
n/a
Platform
Mac OS, PC, Linux
Fejlesztő
LucasArts
Kiadó
LucasArts
Megjelenési dátum:
1993. 01. 01.

Részletek

Műfaj: Humoros
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Pixel
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

GOG

Letöltések

Magyarítás - Sam & Max Hit the Road - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Sam and Max: Hit the Road - Végigjátszások
Végigjátszás

Sam and Max: Hit the Road

Írta: Marczali Tamás, 2007. 08. 22. 19:19

Mielőtt belevágnánk ennek a kissé elvont, de nagyon mókás kalandnak a teljes megoldásába, ismertetném a kezelést egy csöppnyit. A Sam and Max, a megjelenésekor aranykorát élt Point & Click stílusú kalandjátékok közé tartozik, magyarán...

Értékelések

Rowli
AG
9.5/10
2017.11.16.
"Csúcson a LucasArts "
Számomra a legnagyszerűbb LucasArts játékok közül is a Sam and Max: Hit The Road a legnagyszerűbb. Őrülten beteges, de pont a sztori és a karakterek azok, akik elvonják a figyelmet a mára már ősi és elavult "Scummos" irányításról.
(0) (0)