Runaway: A Road Adventure

Fejlesztő: Pendulo Studios
AG csapat:
8.0
Olvasók:
8.0

Ez a kézzel-rajzolt point and click kalandjáték egy Brian nevezetű fiatal tudósról szól, aki próbálja életben tartani magát és a gyönyörű Ginát, akit keménykötésű maffiózók üldöznek. A játék az USA-ban játszódik és 6 fejezetből áll. A történet egyébként egy titokzatos krucifix körül forog, amit előbb csak a maffia, de később már hőseink is szeretnének megkaparintani.

A játék egyik érdekessége, hogy valójában a 2D és a 3D technológiát keveri össze. A karakterek 3D-sek, de a rájuk húzott szűrő segítségével úgy tűnik, mintha egy klasszikus 2D-s kalandjátékot játszanánk.

AG csapat:
8.0
Olvasók:
8.0
Platform
PC
Fejlesztő
Pendulo Studios
Kiadó
Focus Home Interactive
Megjelenési dátum:
2003. 08. 28.

Részletek

Műfaj: Humoros, Thriller
Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Igen

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Runaway: A Road Adventure
Teszt

Runaway: A Road Adventure

Írta: Borz2, 2007. 04. 01. 15:44

Számomra ez a játék nagyon kellemes meglepetés volt. 2005 karácsonyára gondoltam meglepem magam valami jó kis kalanddal. Kolbászolok a boltok polcai között, mikor megakadt a szemem ezen a Runaway nevű játékon. Sok jót hallottam már róla,...

Értékelések

P
Pixelhexer89
Olvasó
8/10
2017.11.12.
"Runaway game never going back"
Mindig is a point 'n' click kalandjátékok voltak a kedvenceim ebben a műfajban. Szerintem az egyik legkiemelkedőbb alkotás ebben a kategóriában a Runaway első része. A látvány a mai napig megállja a helyét, nagyon esztétikusak a helyszínek. A fejtörők is kellően nehézre sikeredtek, sőt...Helyenként elég agyament és elvont gondolkodás kellett ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hogyan juthat tovább a sztoriban. Összességében egy nagyon vicces, élvezetes, néha hajtépkedéssel teli kaland, ami bevéste magát az emlékezetembe. Különösen az a 3 énekes "travi rózsa", akik az egyik fejezetben a főszerepet játszák.
(0) (0)
v
vengerszkij
Olvasó
8/10
2017.12.14.
"Rúzzsal töltött golyószóró"
Tele humorral, lazasággal és eszement problémamegoldással. A Syberia után hatalmas étvággyal vetettem bele magam a játékba, de néha olyan nehéz volt egy-egy feladat megoldása, hogy azon csodálkozom, hogy egyáltalán végigvittem. Soha nem lehetsz biztos benne, hogy logika szerint gondolkodj, vagy valami egészen más a kulcs, emiatt néha az őrület kerülget. Nagy Klasszikus.
(0) (0)
Trishtan
AG
8/10
2020.09.27.
"Úton, útfélen"
Összességében nekem tetszett a game. Szerintem annak idején mikor megjelen sokat segített, hogy a kalandjátékok kicsit ismertebbek legyenek, mivel nem volt túl bonyolult, jó volt a történet, szép volt a grafika, sokan beruháztak rá. Talán mikor megjelent annyi pénzt nem ért meg rövidsége miatt, de szerintem ma bárkinek megér 1990 forintot, hogy játszon egy jó kalandjátékkal. ...Teljes cikk...
(0) (0)