Primordia

Fejlesztő: Wormwood Studios
AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a

Ennek a poszt-apokaliptikus világban játszódó játéknak főszereplője egy Horatio Nullbuilt nevezetű robot, aki szereti a magányt és a függetlenségét. Napjait az Ember könyve című könyv olvasgatásával tölti. Társa egy Crispin névre hallgató droid, akivel békésen éldegél az otthonuknak nevezett űrsiklójában. Ez a béke azonban megtörik, amikor egy zsivány robot megtámadja őket és ellopja tőlük az energiaforrást, ami nélkül mindketten elpusztulhatnak.

Az energia után való kutatás során Horatio és Crispin végül a csodálatos Metropol városába jutnak, ahol Horatio felfedezi a legendás ember nevezetű lény letűnt világát.

AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a
Platform
iOS, PC, Mac OS, Linux
Fejlesztő
Wormwood Studios
Kiadó
Wadjet Eye Games
Megjelenési dátum:
2012. 12. 05.

Részletek

Műfaj: Sci-fi
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Pixel
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG,
Apple Store

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Rowli
AG
9/10
2020.08.15.
"Utópisztikus sci-fi a jobbak közül"
A Dave Gilbert valahogy nem tud mellényúlni, ha retró point and clickekről van szó. Nagy gonddal és odafigyeléssel ki tudja választani azt a kalandjátékot, amit megtámogat egy kicsit, ráncba szed, hogy végül teljes fényében pompázzon. Így van ez a Primordiával is, mely hangulatos zenéjével és lebilincselő történetével az egyik legjobb sci-fi point and click, ami az elmúlt évtizedben megjelent. Humoros, elgondolkodtató és szomorú is egyben. Kötelező mindenkinek, aki point and click fan.
(0) (0)