Planet of the Apes: Last Frontier

Fejlesztő: Imaginati Studio
AG csapat:
6.8
Olvasók:
n/a

A játék egy évvel a Dawn of the Planet of the Apes (A majmok bolygója - Forradalom) eseményei után játszódik. A történet középpontjában egy csoportnyi majom áll, akik a hitehagyott Koba vezetésével elváltak a többiektől. A majmok és az emberek között még mindig dúl a háború, ezért a Rocky Mountains nevezetű hegységben húzzák meg magukat. Azonban a közelgő tél és az egyre kevesebb élelem miatt kénytelenek közelebb férkőzni a közelben élő emberekhez...

A játék a TellTale és a Quantic Dream által lefektetett narratív történetmesélős technikákra építkezik, ami azt is jelenti, hogy a döntéseinknek nagy súlya lesz a játék végkimenetelét tekintve.

Direkt a játék fejlesztésére létrehozott cég élén Andy Serkis áll, aki nem csak Cézár megtestesítőjeként ismert többek között, hanem a videójáték-fejlesztéshez is van némi köze több Ninja Theory produktumon keresztül.

AG csapat:
6.8
Olvasók:
n/a
Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One
Fejlesztő
Imaginati Studio
Kiadó
Creative England
Megjelenési dátum:
2017. 11. 21.

Részletek

Műfaj: Dráma, Disztopikus
Játékmenet: Narratív történetmesélés
Grafikai stílus: 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Playstation Store

Letöltések

Magyarítás - Planet of the Apes - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

A PS4 tulajok hamarabb majomkodhatnak
Hír

A PS4 tulajok hamarabb majomkodhatnak

Írta: Marczali Tamás, 2017. 11. 16. 10:14

November 21-én érkezik az új Majmok bolygója filmekhez kapcsolódó játékfeldolgozás, a Planet of the Apes: Last Frontier Playstation 4-re.

Ilyen a Majmok Bolygója játék első 10 perce
Hír

Ilyen a Majmok Bolygója játék első 10 perce

Írta: Kiss Norbert, 2017. 11. 23. 20:03

Azt már jeleztük nektek a Facebookon, hogy megkaptuk tesztelésre Andy Serkis videojáték fejlesztő cégének legelső játékát, most azonban mozgás közben is megmutatjuk nektek.

Planet of the Apes: Last Frontier
Teszt

Planet of the Apes: Last Frontier

Írta: Marczali Tamás, 2017. 11. 26. 19:29

Annak ellenére, hogy a Majmok bolygója franchise egészen szépen felfutott az utóbbi évek filmjeinek köszönhetően, videojáték adaptációt egészen a 2001-es, a klasszikus filmekhez kapcsolódó Planet of the Apes-játék óta nem kaptunk. Egészen...

Értékelések

Trishtan
AG
7.5/10
2017.11.26.
"Valódi 3D-s interaktív film"
A Planet of the Apes: Last Frontier fejlesztői meglépték, amit a Telltale csak igen lassan mer bevezetni: elhagyva a felesleges játékos részeket, egy valódi 3D-s interaktív filmet raktak össze, amit talán a stílus legnagyobb rajongóinak érdemes leginkább kipróbálniuk. ...Teljes cikk...
(0) (0)
Rowli
AG
6/10
2017.12.05.
"Ez bizony nem lett fényes"
Sajnos több sebből is vérzik ez az alkotás. A grafika néhol gyönyörű, néhol viccesen gyenge. A hangok minősége nagyon alacsony - nem tudom hogy ez csak a teszt példányban van-e így, de végig recsegett az egész játék alatt. A sztori tele van klisékkel és előre kiszámítható. És ami a legrosszabb, hogy az embernek nincs kedve újra végigjátszani és más döntéseket hozni. Az akció jelenetek megvalósítása is nagyon gyenge. A textúrák hol megjelennek, hol eltűnnek. Első próbálkozásnak nem rossz, de a stúdiónak tanulnia kell a hibákból, ha a jövőben még sikeres szeretne lenni.
(0) (0)