Little Big Adventure 2 - Twinsen's Odyssey

Fejlesztő: Adeline Software International
AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a

Az 1990-es évek akció-kaland mániájának köszönhetjük a stílus egyik legjobbjait, a Little Big Adventure két részét. A megjelenésekor 600 ezer példányban elkelt második részben a képzeletbeli Twinsun bolygóra látogathattunk el, ahol, ha nem is békésen, de többféle humanoidok is élnek egymás mellett immáron megszabadulva Dr. FunFrock szörnyű diktatúrájától.

Az első rész után eltelt idő során Twinsen és Zoe összeházasodtak és nagyban várják a "trónörökös" érkezését .A boldogságukat csupán egy szörnyű vihar fellegei árnyékolják be, ugyanis a zimankóban megsérült a kedvenc sárkánybarátjuk, Dino-Fly és minél gyorsabban gyógyírt kell találniuk a bajára. Ha mindez nem lenne elég, a zápor eláltával békésnek tűnő, de valójában a planéta elfoglalására vágyó idegen is érkeznek. Twinsen most se fog unatkozni, az tuti!

Az új rész az elsőtől eltérően nagyrészt 3D-s, poligonos környezetből álló grafikából áll, a felülnézetes, renderelt helyszínek leredukálódtak az épületek belső tereire és egyes labirintusokra. Az eredetileg 1997-es játék 2015-ben érkezett meg Steamre, felújított, vagy mobilos kiadásról azóta sincsen szó.

 

AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a
Platform
PC
Fejlesztő
Adeline Software International
Kiadó
Electronic Arts
Megjelenési dátum:
1997. 05. 31.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi
Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland
Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű
Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus
Irányítás: Billentyűzet (WASD)
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Ez a játék még nem kapott értékeléseket. Légy Te az első!