Football Game

Fejlesztő: Cloak and Dagger Games
AG csapat:
7.0
Olvasók:
9.0

Hagyományos, rövid, point and click kalandjáték, amelyben egy Tommy nevű, fiatal srácot irányítunk. A játék fő célja, hogy megtaláljuk Tommy barátnőjét, és átadjuk neki Tommy ajándékát.

A játék bár rövid, mégis az egyik leghangulatosabb indie kalandjáték odakint. Sötét, borongós hangulatú dráma.

AG csapat:
7.0
Olvasók:
9.0
Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One, Vita, Switch
Fejlesztő
Cloak and Dagger Games
Kiadó
Cloak and Dagger Games
Megjelenési dátum:
2018. 02. 14.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Dráma
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Pixel
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
Playstation Store,
Xbox Live

Letöltések

Magyarítás - Football Game - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Football Game magyarítása
Hír

Elkészült a Football Game magyarítása

Írta: Kalász Tamás, 2020. 09. 18. 16:28

Bár a játéknak nem sok köze van a focihoz, és a 45-60 perces játékideje nem sok tartalmat ígér, mégis, a hangulata miatt úgy éreztem, hogy megérdemel egy fordítást.

Értékelések

t
tarodid
Olvasó
9/10
2020.09.29.
"Pixeles mágia"
Amikor megláttam az ag facebook oldalán a játékot, már akkor megtetszett a képekből a játék atmoszférája. A magyarítás után nem is volt kérdés, hogy kipróbálom. Nos, nem csalódtam benne. Az atmoszféra a játék egészében magával ragadott engem, nem zavart a játék rövidsége, a nem túl nehéz feladványok sem. Pont azt tartom pozitívumnak, hogy nem voltak olyan nehéz feladványok, amik a sztoriról elviszik a figyelmet, mert itt a sztori nagyon is lényeges volt. A zene pedig nagyon a topon volt, nálam teljesen visszaadta a 80-as évek hangulatát és főleg az utolsó zenénél, párosítva a hihetetlen jól összekomponált filmes visszatekintésekkel, végig bennem volt az, hogy most én vagyok a főhős és nekem kell ezt az egészet megoldanom. Engem abszolút megnyert minden elemével.
(1) (0)
Rowli
AG
7/10
2020.09.19.
"Egy estés kalandjáték"
Rövidke 45-60 perces tartalommal bíró point and click kalandjáték, melynek hangulata valóban ritkaságszámba megy. Némelyik jelenete, illetve "vágás", a komolyabb hangvitelű filmekre emlékeztet, és külön jó pont, hogy nem szájbarágós a történet, tehát a játék befejezése után még jó ideig elmélkedhetünk, mi is lett a sorsa Tommynak és Suzynak. A játék rövidsége miatt sok puzzle nincs a játékban, de a fejtörők logikusak, és relatíve könnyűk. Egy borongós, őszi estére tökéletes választá.s
(0) (0)