Flight of the Amazon Queen

Fejlesztő: Interactive Binary Illusions
AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a

A játék főhőse Joe King, aki a saját repülőgén épp a híres szőke színésznőt, Faye Russellt szállítja, amikor egy távoli dzsungel felett a gép megadja magát és lezuhannak. Miután két társát biztonságba helyezi, Joe elindul felfedezni a dzsungelt és persze segítségért. Hamar rájön azonban, hogy a dzsungel bizony veszélyes hely, de félnie leginkább az embertől kell.

A játék hangulatát nagyban befolyásolták B-kategóriás filmek, és a karakterek is meglehetősen sztereotipizáltak és képregényesek. Maga a játékmenet nagyban hasonlít a LucasArts által lefektetett point and click stílusra.

AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a
Platform
iOS, Mac OS, PC
Fejlesztő
Interactive Binary Illusions
Kiadó
Renegade Software
Megjelenési dátum:
1995. 08. 20.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Humoros
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Pixel
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

GOG

Letöltések

Magyarítás - Flight of the Amazon Queen - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Flight of  The Amazon Queen - Végigjátszások
Végigjátszás

Flight of The Amazon Queen

Írta: Marczali Tamás, 2007. 01. 11. 20:14

Joe King a magánpilóta (ahogy magát egy néhányszor jellemzi a kalandjai során: I'm Joe King, pilot for hire :-)) éppen-hogy megúszta, Big Hughe maffiafőnök, egy igen dekoratív hölgy(Rita), Sparky, egy bomba és egy fürdőkád főszereplésével...

Értékelések

Tomsess
AG
9/10
2018.01.20.
"Joe pilóta klasszikus kalandjai"
Amikor végre eljutott hozzám a játék, már régen ingyenesen letölthető volt, de sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor sikerült beszereznem a "hangos", "Talkie" CD verziót. Pont a hangos beszéd az ami megadja a játék igazi hangulatát, mert poénból itt aztán van elég. A játékmenet szinte teljesen olyan mint amelyet egy SCUMM kezelőfelületű klasszikus kalandtól megszoktunk. Biztos vagyok benne, hogy a nagy elődökhöz hasonlóan ez a kaland is megéli majd az új köntösbe való átültetést, de addig mindenkinek ajánlom, hogy a SCUMM VM segítségével próbálja ki ... mobilon, PC-n, tévén. Ahol csak lehet. Nem bánjátok meg!
(0) (0)