Face Noir

Fejlesztő: Mad Orange
AG csapat:
5.5
Olvasók:
n/a

Jack Del Nero élete romokban hever, alkoholizmus gyötri és a magánnyomozói munkája se hoz túl sok pénzt neki. Jack élete nem volt mindig ilyen. A mostani munkája előtt (ami a legtöbb esetben titkos szerelmi fészkek fotózásából áll) a rendőrség kötelékében szolgált a legjobb barátjával, Seannal és fiatal kolléganőjével, Victoriával együtt. A sors azonban nem volt kegyes hozzá. Seannak súlyos alvilági problémái voltak, és amikor kitört a balhé, Jacket is magával rántotta a mélybe. Vagyis inkább rántotta maga helyett, mivel amíg Jacket több éves szabadságvesztésre ítélték, addig őt szépen szabadlábra helyezték. Jack tehát magára maradt. Nem tehetett mást, mint leülni a büntetését és várni, hogy kiengedjék. Közben persze a gazdasági válság is keményen tombolt, így mire szabad lett, szinte semmije se maradt. Aztán egyik alkoholtól fűtött éjszakai tivornyázása után, szobájában feküdve (kiütve), telefoncsengésre ébredt. Egy ismeretlen alak hívta őt a kikötőből, azt állítván, hogy információ vannak Sean hollétéről.

Az eredetileg több részesre tervezett játék az első rész sikertelensége miatt nem kapott folytatást.

AG csapat:
5.5
Olvasók:
n/a
Platform
PC
Fejlesztő
Mad Orange
Kiadó
Phoenix Online Studios
Megjelenési dátum:
2013. 10. 17.

Részletek

Műfaj: Noir, Krimi
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Renderelt hátterű
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Steam

Letöltések

Magyarítás - Face Noir - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Megújul a születésnapos ScummVM
Hír

Megújul a születésnapos ScummVM

Írta: Marczali Tamás, 2020. 10. 10. 11:40

Kedvenc kalandjáték „emulátorunk” a napokban lett 19 éves, amit igen tisztességesen ünnepeltek meg a fejlesztők. Összeolvasztják ugyanis egy al-projektjükkel, a ResidualVM-el. Ami szép és jó, de mit is jelent a gyakorlatban? Csupán annyit,...

Értékelések

Rowli
AG
5.5/10
2017.11.02.
"Inkább kerüld"
Több okból is. Először is, mert több részesnek indult, de sosem fejezték be a folytatást. Másodszor, mert gyenge a grafika, a szinkron és a történetben sincs semmi extra. Harmadszor, mert bár noir játékként hirdeti magát, azért az igazi jó noirtól jó messze van.
(0) (0)

Hasonló játékok