Escape from Monkey Island

Fejlesztő: LucasArts
AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a

A Monkey Island sorozat negyedik része, amely immáron teljes 3D-ben "tündököl", és a jól ismert karaktereket hozza vissza, néhány komolyabb játékmenetbeli változással karöltve. A játék relatíve jó értékeléseket kapott, leginkább a kontrolleres irányítást kritizálták. Emellett néhány újság az év kalandjátéka címére is jelölte.

Elaine Marley és Guybrush Threepwood a mézesheteikről hazatérvén azzal szembesülnek, hogy Marley-t időközben halottnak nyilvánították és a megüresedett kormányzói székért új választási kampányok indultak. Egyik ilyen kampány indítója egy rejtélyes figura, teljes nevén Charles L. Charles, akiről szinte semmit nem lehet tudni. Ha mindez nem lenne elég, Marley házát is lerombolták. Guybrush nem tehet mást, mint megpróbálja újra a normális kerékvágásba terelni az eseményeket.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a
Platform
PC, PlayStation 2, Mac OS
Fejlesztő
LucasArts
Kiadó
LucasArts
Megjelenési dátum:
2000. 11. 17.

Részletek

Műfaj: Humoros
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD)
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

-

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Monkey Island 4: Escape from Monkey Island - Végigjátszások
Végigjátszás

Monkey Island 4: Escape from Monkey Island

Írta: Ismeretlen, 2007. 06. 21. 16:53

„Üdvözöllek téged, kedves ismeretlen Olvasóm, aki kihalásztad a tengerből a naplómat tartalmazó palackot, és reményeim szerint a benne foglaltakat továbbadod az utókornak, vagy akár a szemetesládának, mely probléma eldöntését józan...

Értékelések

Ez a játék még nem kapott értékeléseket. Légy Te az első!