Dreamfall: The Longest Journey

Fejlesztő: Funcom
AG csapat:
8.0
Olvasók:
n/a

A sorozat második részének középpontjában egy Zoë Castillo nevű fiatal lány áll. Zoë egy Casablanca nevű városban él Stark földjén. A lány élete teljesen megváltozik mikor az ex-szerelme, Reza – egy újságíró, akit Jericho álnéven ismernek – megkéri egy szívességre. Utána Reza rejtélyes körülmények között eltűnik, Zoë pedig üzeneteket kap egy Faith nevű kislánytól. Faith April Ryan megtalálására, és megmentésére kéri Zoë-t. Zoë csak annyit tud hogy Rezát az "Alchera-terv" (Project Alchera) érdekelte, és hogy Newportban választ kaphat a kérdéseire.

A Dreamfall, ahogy a Broken Sword 3 is, a kalandjátékok megreformálására készült. Az irányítás nem lett a legjobb, de szerencsére a történet, a zene, a hangulat és a karakterek megmentették a játékot. Zoë-n kívül Aprilt és egy harmadik karaktert is irányítunk a játékban.

AG csapat:
8.0
Olvasók:
n/a
Platform
PC, Xbox, Xbox 360
Fejlesztő
Funcom
Kiadó
Empire Interactive
Megjelenési dátum:
2006. 04. 18.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Fantasy
Játékmenet: Hibrid - akció-kaland
Grafikai stílus: 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Magyarítás - Dreamfall: The Longest Journey - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Rowli
AG
8/10
2017.11.18.
"Az új kor szellemében"
Egyáltalán nem bántam, hogy a Funcom felhagyott a point and click stílussal. Bár az első rész szintjét nem üti meg, de még mindig egy nagyon jól megírt játékról beszélünk. Legnagyobb negatívumai a kissé fura irányítás (főleg az akció-jeleneteknél) és a kamera mozgása. Ha ezeket félre toljuk, akkor egy szerethető, új női karaktert és érdekes fantasy, de már jóval sci-fisebb történetet kapunk.
(0) (0)