Discworld Noir

Fejlesztő: Perfect Entertainment, Ltd.
AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a

Ankh-Morpork a sötétség által körülvett város, ahol a hideg Ankh folyó folyik, ahol mindig esik, és ahol a törpék és a trollok együtt léteznek a titkos társaságokkal, a vallási fanatikusokkal, a hülye rendőrkapitányokkal és a zongoristákkal. És itt él Lewton is, a keserűen szarkasztikus, éles szemű magánnyomozó, aki bizarrabbnál bizarrabb ügyekből próbál megélni. Egy nap felkéri őt egy titokzatos nő, névszerint Carlotta, hogy kerítse elő az elveszett szeretőjét. A sötét városon át vándorolva, bizonyítékokat gyűjtve, Lewtonnak meg kell oldania az ügyet, szembe kell néznie egy baljós összeesküvéssel, és ismét gyötrődnie kell a szerelem és a kétségbeesés között.

A Discworld Noir az egyik legjobban sikerült noir kalandjáték, aminek bár hatalmas kritikai sikere volt, anyagilag teljesen megbukott. A játék előrerenderelt 3D-s karaktereken keresztül mutatja be a történetet, amely az elején még humorral teli, de a végén már lovecraftiasan horroros beütésű lesz.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a
Platform
PC, PlayStation 1
Fejlesztő
Perfect Entertainment, Ltd.
Kiadó
GT Interactive
Megjelenési dátum:
1999. 06. 01.

Részletek

Műfaj: Horror, Noir, Krimi
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Renderelt hátterű
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Ez a játék ingyenes

Letöltések

Magyarítás - Discworld Noir - magyarítás

Kapcsolódó játékok

Discworld 2: Missing Presumed...!?

Kapcsolódó cikkek

Megújul a születésnapos ScummVM
Hír

Megújul a születésnapos ScummVM

Írta: Marczali Tamás, 2020. 10. 10. 11:40

Kedvenc kalandjáték „emulátorunk” a napokban lett 19 éves, amit igen tisztességesen ünnepeltek meg a fejlesztők. Összeolvasztják ugyanis egy al-projektjükkel, a ResidualVM-el. Ami szép és jó, de mit is jelent a gyakorlatban? Csupán annyit,...

Értékelések

Ez a játék még nem kapott értékeléseket. Légy Te az első!