Deponia 4: Deponia Doomsday

Fejlesztő: Daedalic Entertainment
AG csapat:
8.0
Olvasók:
n/a

Rufus szörnyű rémálomra ébred. Álmában azt látta, hogy feláldozta magát Deponiáért. Az egész azzal kezdődött, hogy Elysium, az égi város Deponiára zuhant. Rufus, mint utolsó túlélő megküzdött a vademberekkel, de végül csak egyetlen megoldása maradt: felrobbantani Deponiát. Ráadásul még bajszot is növesztett.

Vajon tényleg csak álmodta ezt az egészet? A jelenben is egyre több a gyanús esemény, plusz az egyik tudós különös idő anomáliák fedezett fel. Az meg már csak hab a tortán, hogy néhány gondatlan időutazó egy időutazógépet parkolt le a szomszédban...

AG csapat:
8.0
Olvasók:
n/a
Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One
Fejlesztő
Daedalic Entertainment
Kiadó
Daedalic Entertainment
Megjelenési dátum:
2016. 03. 01.

Részletek

Műfaj: Sci-fi, Humoros
Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Steam,
Playstation Store,
GOG

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Deponia Doomsday
Teszt

Deponia Doomsday

Írta: Marczali Tamás, 2016. 03. 16. 12:06

Rufus hatalmas áldozatot hozott a Goodbye Deponiaban, hogy megmentse a barátait és a világot a szörnyű pusztulástól. A negyedik részben pedig visszatér, hogy újabb 10 órára keverje a kulimászt.

Deponia Doomsday - Végigjátszások
Végigjátszás

Deponia Doomsday

Írta: Kalász Tamás, 2016. 03. 16. 15:00

Psychokának köszönhetően elkészült a Deponia negyedik részének a videó végigjátszása.

Értékelések

Trishtan
AG
8/10
2017.11.12.
"Rufus és Goal visszatér, hogy összekutyulva a tér-idő szabályait megpróbálják a megfelelő mederbe terelni a történelem menetét"
Még a megjelenés előtt volt egy kisebb vita a Facebook oldalunkon, hogy van-e létjogosultsága egy kalandsorozat negyedik részének. A kérdés jogos, elvégre a hosszúra nyúló szériák esetében felmerül a kérdés, hogy nem csak a gyorsan befolyó digitális pénzek csörgése lebeg-e a fejlesztők lelki szeme előtt, amikor nekiállnak az újabb epizódnak. A Deponia esetében szerintem szó sincs ilyesmiről. Az eredeti trilógia ugyanis egy nagy kacskaringós történet volt, amit a mérete miatt voltak kénytelenek háromfelé darabolni a németek. A 10-10 órás epizódok kissé könnyebben emészthetőek, mint egy 30 órás egybekaland. Amikor a Telltale másfél órás epizódikus játékokat ad ki, addig panaszunk sem lehet a 10 órás bontásra. Azt, hogy a negyedik résznek van-e értelme, már egy másik kérdés. A történet ugyanis a harmadik részben lezárult. Amit most kapunk az egy jutalomjáték. Olyan, mint amikor a színházi előadás után visszatapsoljuk a színészeket, hogy kicsit tovább osztozhassunk velük az átélt élményben. Pedig tudjuk, hogy a vég megmásíthatatlanul elkerülhetetlen. Még akkor is, ha van egy időgépünk. ...Teljes cikk...
(0) (0)